Pridať recept

Pór so zemiakmi

ingrediencie

400 g
pór
1 kg
zemiaky
1 ks
cibuľa
40 g
olej
20 g
hladká múka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1 dl
vývar
1 dl
mlieko

postup

1.
Umytý pór pokrájame na kolieska a s pokrájanou cibuľou podusíme na oleji.
 
2.
Potom zaprášime múkou, podlejeme horúcim vývarom a mliekom, pridáme zemiaky pokrájané na tenké kolieska, osolíme, posypeme mletým čiernym korením, prikryjeme a na miernom ohni udusíme do mäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.