Zemiaky na smotane
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
zemiaky
60
g
olej
1
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
mletá rasca
trochu
mletá červená paprika
1,25
dl
smotana
1
PL
hladká múka
postup
1.
Na oleji speníme posekanú cibuľu, pridáme soľ, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, rascu a zemiaky.
2.
Všetko podlejeme asi do polovice vodou a dusíme, až kým zemiaky nezmäknú napoly a voda sa nevydusí.
3.
Potom zahustíme smotanou, do ktorej sme zamiešali múku, a povaríme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.