Špagety s paradajkovou omáčkou
10
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
špagety
1
ks
passata di pomodoro rajčinová omáčka
1
ks
domáca klobása
2
ks
párky
2
strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ
1
ks
cibuľa
PL
olej
30
dkg
syr Eidam
bazalka
oregano
granulovaný cesnak
postup
1.
Cibuľu si opražíme na oleji, potom pridáme na kocky nakrájanú klobásu a párky.
2.
Keď sa nám zdajú byť klobása aj párky dobre orestované, prilejeme rajčinovú omáčku a trochu vody, necháme prevariť.
3.
Kým sa prevarí omáčka, uvaríme cestoviny - cca 7 min aby boli al dente.
4.
Pretlačíme cesnak podľa chuti, buď dva alebo tri strúčiky, necháme ešte chvílku variť, aby sa cesnak dostal všade.
5.
Stiahneme z ohňa, ale nechávame na teplej platni a pridáme všetky koreniny - keď sa všetky chute dobre premiešajú dáme dole z platne.
6.
Omáčku zmiešame so špagetami a posypeme strúhaným syrom.
7.
Dobrú chuť !
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.