Pridať recept

Kapor pečený na rasci

ingrediencie

800 g
kapor
80 g
maslo
15 g
hladká múka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
rasca

postup

1.
Očisteného kapra pokrájame na rezy, ktoré osolíme, posypeme rascou a opečieme na rozohriatom masle z oboch strán.
 
2.
Maslo, ktoré zvýšilo po pečení, zaprášime múkou, trocha podlejeme vodou a touto šťavou polejeme kapra.
3.
Podávame s opekanými zemiakmi alebo so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
pr článok
Takto bude váš kapor chutiť ešte lepšie
Rodinná pohoda, svetielka na stromčeku a vôňa štedrého stola. Tešíte sa na najkrajšie sviatky roka? Potešiť...
Kupujete kapra na Vianoce? Na toto treba myslieť vždy pri výbere ryby!
Kupujete kapra na Vianoce? Na toto treba myslieť pri výbere ryby vždy!
Aj vy si potrpíte mať na vianočnom stole kvalitného kapra? Pri kúpe si dajte na toto pozor!
Kde tento rok kúpite kapra? Mapa overených predajcov aj rady šéfa rybárstva, ako spoznať kvalitnú rybu
Kde tento rok kúpite kapra? Mapa overených predajcov aj rady šéfa rybárstva, ako spoznať kvalitnú rybu
Štedrovečerná večera sa blíži a mnohí z nás si ju bez tradičného kapra nevedia predstaviť. Kde tento rok...
Pripravujete ryby? Pri príprave si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý! Takto budú jemné a mäkké
Krásne jemná a mäkká ryba na počkanie: Pri príprave si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Aj vy dnes pripravujete ryby? Vyhnite sa týmto veciam, inak zničíte aj ten najchutnejší kúsok.
To najlepšie cestíčko na rybu
Geniálne cestíčko, ktoré robím už roky! Netrhá sa a krásne drží tvar, hodí sa na všetky ryby
Kde inde by sme hľadali ten najlepší spôsob ako obaliť kapra, filet z tresky či lososa ako v krajine, kde...