Hlivová omáčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hliva ustricová
2
ks
mrkva
1
ks
cibuľa
2
ks
kyslá smotana
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
mletá červená paprika
trochu
drvená rasca
podľa chuti
soľ
podľa chuti
sójová omáčka
podľa chuti
worchesterská omáčka
trochu
bobkový list
postup
1.
Cibuľu nakrájame, udusíme na oleji. Hlivu umyjeme, nakrájame na malé kúsky, pridáme do hrnca k cibuli.
2.
Podlejeme vodou tak, aby boli hlivy vo vode, ochutíme koreninami, necháme variť na slabom ohni.
3.
Nastrúhame mrkvu na kolieska a pridáme do hrnca. Keď hliva zmäkne, pridáme smotanu a varíme 5 min.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.