Pridať recept

Baranie ragú

ingrediencie

1000 g
baranie mäso
1500 g
zemiaky
300 g
mrkva
100 g
petržlen
100 g
cibuľa
100 g
paradajkový pretlak
150 g
olej
30 g
múka
podľa chuti
soľ
2 ks
bobkový list
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Umyté baranie mäso vykostíme, rozdelíme na kúsky, osolíme, opečieme na panvici a zaprášime múkou.
 
2.
Potom mäso preložíme do kastróla, pridáme paradajkový pretlak, zalejeme 2-3 pohármi horúcej vody a dusíme na miernom ohni.
3.
Za 1-1,5 h dáme mäso ešte do inej nádoby a pridáme k nemu očistenú, umytú, nakrájanú a opraženú zeleninu, mrkvu, petržlen, cibuľu, zemiaky, 2-3 bobkový listy, čierne korenie, všetko zalejeme precedenou šťavou a znovu dusíme 30 min.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať