Kežmarská roštenka
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
roštenka
200
g
cibuľa
150
g
masť
50
g
hladká múka
100
g
rajčiakový pretlak
15
g
mletá paprika
2
g
korenie
30
g
soľ
200
g
smotana
postup
1.
Z mäsa nakrájame roštenky o váhe 100 g. Osolíme, okoreníme a mierne naklepeme paličkou a na okrajoch narežeme blany.
2.
Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme opečené roštenky, pretlak a dusíme do mäkka.
3.
Mäkké mäso vyberieme, vydusíme na tuk, zaprášime hladkou múkou, popražíme a zalejeme vodou.
4.
Dobre povaríme, pred koncom varu pridáme smotanu, pretlačíme na mäso.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.