Radošinské bravčové kotlety
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
bravčové rebierko
100
g
horčica
250
g
olej
100
g
cibuľa
2
g
mleté čierne korenie
3
g
soľ
postup
1.
Z karé odsekneme rebierka, mierne ich rozklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou.
2.
Takto priravené kotlety (rebierka) vložíme do rozpáleného oleja, opečieme po oboch stranách.
3.
Do rozpáleného oleja vložíme nadrobno pokrájanú cibuľku a opečieme ju.
4.
Opečenou cibuľkou posypeme rebierka. Ako prílohu podávame opekané zemiaky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.