Hovädzie mäso s lečom
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
hovädzie mäso zadné
300
g
olej
200
g
cibuľa
50
g
soľ
2
g
mleté čierne korenie
100
g
hladká múka
30
g
rajčiakový pretlak
450
g
lečo
800
ml
voda
postup
1.
Z hovädzieho mäsa nakrájame plátky, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a po oboch stranách opekáme na rozpálenom oleji.
2.
Do spenenej cibuľky pridáme rajčinový pretlak, podusíme, potom pridáme opečené mäso a dusíme do polomäkka.
3.
Keď je mäso takmer udusené, šťavu dochutíme a s pridaným lečom všetko spolu dusíme do mäkka.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.