Hrášková omeleta
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
šunka
250
g
hrášok
4
ks
vajce
1
ks
cibuľa
30
g
maslo
150
g
syr tvrdý
soľ
mleté čierne korenie
vývar
postup
1.
Cibuľu pokrájame na drobno a speníme ju na rozpustenom masle, pridáme mrazený hrášok a dusíme.
2.
Vajcia vyšľaháme so smotanou, okoreníme, osolíme, vmiešame nastrúhný syr, kúsky sušenej šunky a na záver hrášok.
3.
Na panvicu s olejom nalejeme vajíčkovú masu a pečieme na miernom ohni. Omeletu môžme podávať so zeleninou alebo bagetou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.