Bravčové rebierko so šťavou
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
bravčové rebierko
100
g
masť
30
g
soľ
1
g
korenie
20
g
múka
50
g
maslo
500
ml
vývar
postup
1.
Z bravčového rebierka odstránime časť kostí, ľahko naklepeme, osolíme, okoreníme. Pripravené rebierka po oboch stranách na rozpálenej masti opečieme do červena.
2.
Rebierka vyberieme na tanier a do výpeku pridáme maslo, zaprášime múkou a zalejeme vývarom. Varíme zvolna, až sa tuk oddeľuje od šťavy.
3.
Hotovu šťavou polejeme rebierka.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.