Syrové slimáčiky
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
polohrubá múka
podľa chuti
soľ
4
PL
kyslá smotana
100
g
maslo
80
g
smotanový syr
1
ks
vajce
100
g
tvrdý syr
postup
1.
Do misy dáme múku, zmiešame so soľou, pridáme smotanu, postrúhané maslo, smotanový syr a vypracujeme cesto.
2.
Na doske cesto vyvaľkáme na hrúbku pol cm a potrieme vajcom rozšľahaným so soľou. Posypeme nahrubo postrúhaným syrom, pevne zvinieme, zabalíme do alobalu a na niekoľko hodín dáme na chladné miesto.
3.
Potom ostrým nožom nakrájame na plátky široké 1 cm, rozložíme na plech vyložený papierom na pečenie a vo vyhriatej rúre upečieme doružova.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.