Pridať recept

Vajcová nátierka

ingrediencie

2 ks
vajce
2 PL
maslo
1 ks
cibuľa
trochu
soľ
trochu
horčica

postup

1.
Vajcia uvaríme natvrdo čo je asi približne 10 minút. Do studenej vody vložíme uvarené vajcia, aby sa ľahko olúpali. Napoly rozrežeme vychladnuté olúpané vajcia, vyberieme žĺtky, dáme ich do malej misky, roztlačíme a vymiešame s maslom.
 
2.
Pridáme potom nadrobno posekanú cibuľu, trošku soli a horčice, premiešame a na záver primiešame jemne posekané bielky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Tu nájdete návod, ako skontrolovať, či sú vaše vajcia čerstvé. Päť spoľahlivých spôsobov
Tu nájdete návod, ako skontrolovať, či sú vaše vajcia čerstvé. Päť spoľahlivých spôsobov
Na prvý pohľad je ťažké posúdiť, ktoré vajcia sú čerstvé. Zvonka vyzerajú všetky veľmi podobne. Keď...
Koľko vajec je bezpečné jesť na Veľkú Noc? Lekárka to hovorí otvorene!
Koľko vajec je bezpečné jesť na Veľkú Noc? Lekárka to hovorí otvorene!
Vajíčka sú symbolom Veľkej Noci a nevieme si bez nich predstaviť tieto sviatky. Na našich stoloch sa objavujú...
Ako dlho možno skladovať vajcia uvarené natvrdo?
Ako dlho možno skladovať vajcia uvarené natvrdo?
Plnené, s majonézou alebo chrenom, v šaláte, v polievke - existuje nespočetné množstvo nápadov na uvarené...
Ako ošúpať vajce za tri sekundy? Dômyselný trik láme rekordy popularity
Ako ošúpať vajce za tri sekundy? Dômyselný trik láme rekordy popularity
Lúpanie vajec natvrdo je často skutočnou školou trpezlivosti. Web je plný tipov, ako si túto úlohu uľahčiť...
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
Nátierky sú vždy ideálnym riešením raňajok či studenej večere. Tieto rýchle jarné recepty vás určite potešia.
Čo je zdravšie: vajcia uvarené natvrdo alebo namäkko? Existuje iba jedna správna odpoveď
Čo je zdravšie: vajcia uvarené natvrdo alebo namäkko? Existuje iba jedna správna odpoveď
Vajíčka sú bohaté na bielkoviny a množstvo živín a sú aj chutné. Okrem toho sa dajú podávať na množstvo...