Plnené bravčové mäso
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
bravčové mäso
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
Plnka
150
g
cibuľa
100
g
farebná paprika
2
ks
vajce
60
g
mäkká saláma
trochu
olej
trochu
vývar
postup
1.
Bravčové mäso rozklepeme. Posolíme a okoreníme korením z oboch strán.
2.
Očistenú cibuľu nakrájame a orestujeme na oleji. Pridáme nadrobno pokrájané farebné papriky a spolu podusíme. Posolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Pridáme rozšľahané vajcia a urobíme hustú praženicu.
3.
Na rozklepané mäso položíme plátky mäkkej salámy. Rozotrieme vychladnutú plnku a mäso napoly preložíme. Konce spojíme ihlami.
4.
Naplnené mäso prudko opečieme na oleji z oboch strán. Podlejeme vývarom, prikryjeme pokrievkou a udusíme domäkka. Podľa potreby mäso počas dusenia podlievame vývarom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.