Pridať recept

Hrachová polievka v tlakovom hrnci

ingrediencie

150 g
suchý hrach
250 g
údené mäso
1 ks
cibuľa
150 g
koreňová zelenina
1,5 litre
voda
podľa chuti
mleté čierne korene, soľ

postup

Prebratý hrach dáme do hrnca, pridáme pokrájané mäso na kocky, pokrájanú zeleninu, pokrájanú cibuľu a cesnak. Zalejeme vodou a varíme 25-30 minút. Po ochladení hrniec otvoríme, pridáme korenie a dosolíme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni...
Delimano2
Výhercovia súťaže o tlakové hrnce Delimano
V súťaži o 10 tlakových hrncov Delimano sme vyžrebovali nasledujúcich výhercov:
Delimano3
Súťaž: Zdravá rýchlovka v kuchyni
Podľa oficiálnych prameňov, tlakový hrniec vynašiel v roku 1679 francúzsky fyzik Denis Papin. Takže už vyše...
Pripravujete hrachovú polievku? Vzdajte sa jedného kroku, ušetríte čas a bude rovnako chutná
Pripravujete hrachovú polievku? Vzdajte sa jedného kroku, ušetríte čas a bude rovnako chutná
Máme pre vás tip, ako uvariť výbornú hrachovú polievku a ušetriť pár minút navyše.