Orechová griláž
5
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
Hera
180
g
kryštálový cukor
20
g
vanilkový cukor
200
g
vlašské orechy
1
ks
Salko
1
balíček
tortové oplátky
postup
1.
Polovicu orechov pomelieme a polovicu rozdrvíme. Cukor Dr.Oetker si dáme variť na panvici, kým sa nerozpustí na karamel, pridáme roztopenú Heru (bude to bublať a syčať).
2.
Pridáme salko, necháme bublať, kým sa zmes nespojí.Pridáme orechy a varíme ešte cca 10 min. Ešte teplé natrieme na oplátky a na 24 hodín zaťažíme. Vrch môžeme postriekať čokoládou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.