Rýchly kurací vývar, FOTORECEPT
8
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kurací trup
2
ks
kuracie krídla
5
ks
mrkva
2
ks
petržlen
1
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
1
ks
zeler
hrstí
petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ
celé nové korenie
bobkový list
vegeta
postup
Tlakový hrniec premení tradičné suroviny na chutný a bohatý vývar za 45 minút.
1.
Do tlakoveho hrnca vlozime kuraci trup a kridla. Kridla sme na doske poriadne sekli, aby noz prenikol az do kosti.... to doda vyvaru silnu chut
3.
Mrkvu, petrzlen a zeler nakrajame na vacsie kusky (na drobnejsie ich budeme krajat neskor, aby sa nam nerozvarili)
4.
Ochutime koreninami - sol, c.korenie, bobkovy list, nove korenie a petrzlenova vnat... zalejeme vodou a nechame varit v tlakaci cca 30 minut
6.
Oberieme maso od kosti a zeleninu pokrajame na mensie kusky...
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.