Zapekané zemiaky s mäsom
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
zemiaky
200
g
hovädzie mäso
60
g
masť
80
g
cibuľa
2
dl
mlieko
2
ks
vajce
podľa chuti
voda, meté čierne korenie, soľ
postup
Uvarené zemiaky olúpeme a pokrájame na kolieska. Na masti zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme pomleté mäso, osolíme okoreníme, podlejeme vodou a dusíme. Na vymastený pekáč striedavo dávame vrstvu pokrájaných zemiakov a vrstvu mäsa. Vrchnú vrstvu majú tvoriť zemiaky. Zalejeme vajcami rozšľahanými v mlieku a zapečieme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.