FOTORECEPT: Kolieska s kyslou kapustou
15
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
cesto
300
g
polohrubá múka
trochu
soľ
1
ČL
cukor
20
g
droždie
175
ml
vlažná voda
75
ml
olej
plnka
140
g
eidam strúhaný
140
g
slanina
1
ks
cibuľa
1
PL
masť
300
g
kyslá kapusta
3
PL
kečup
dalej potrebujeme
1
ks
biely jogurt
1
ks
vajce na potretie
trochu
rasca celá na posypanie
postup
2.
kyslú kapustu a kečup. Necháme vychladnúť našu plnku, zatiaľ spracujeme a nychystáme cesto :-)
3.
Cesto : Do misky dáme múku, štipku soli, olej, cukor, rozdrvíme droždie, olej a vodu. Zamiesime cesto a necháme na teplom mieste odpočívať.
4.
Vykysnuté cesto rozvaľkáme a potrieme bielym jogurtom,
5.
posypeme nastrúhaným syrom a na kocky nakrájanou slaninkou.
6.
Ďalej na cesto navstvíme kapustovú plnku a zvinieme do tvaru rolády. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme celou rascou
7.
a nakrájame na kolieska. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
diabambulka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.