FOTORECEPT: Celozrný chlebík
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
celozrnná múka
150
g
hladká múka T-650
1
ČL
soľ
1
ČL
krupicový cukor
1/2
kocka
drožie
170
ml
vlažná voda
2
PL
olivový olej
2
ČL
ocot
postup
1.
V miska si zmiešam spolu suché suroviny a pridám vodu a do nej rozmrvím droždie.predám olej a ocot.
2.
Vypracujem tuhšie cesto.Cesto nechám zakryté vykysnúť.
4.
Potom cesto vyložím na dosku a rozdelím na 8-10 rovnakých častí.Zakryjem utierkou a asi 10 min. nechám podkysnúť.
6.
Rolky uložím do chlebovej formy a nechám podkysnúť,kým sa rúra nahreje.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.