Zemiakovo- mäsové fašírky
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso
3
ks
zemiaky
1
ks
mlieko
1/2
ks
rožok
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté čierne korenie
2
ks
vajce
1
hrnček
žemľové omrvinky
trochu
olej
postup
Na mäsovom mlynčeku dvakrát pomelieme mäso, v šupke uvarené, ošupané zemiaky a v mlieku namočený vytlačený rožok. Hmotu osolíme, okoreníme, pridáme 1 vajce a dobre premiešame. Z hmoty formujeme fašírky, obaľujeme ich v rozšľahanom vajci,žemľovej strúhanke a vyprážame v horúcom oleji.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.