Zbojnícka pochúťka
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
bravčové mäso
150
g
bravčová pečeň
100
g
párky alebo klobása
50
g
údená slanina
50
g
cibuľa
40
g
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Mäso a pečeň pokrájame na rovnaké kúsky,párky alebo klobásu pokrájame na kolieska,slaninu na plátky a cibuľu na štvrťky.Na drevené alebo kovové ihly napichujeme striedavo mäso,slaninu,cibuľu,pečeň a klobásu.
2.
Potom všetko posolíme,zaprášime korením a necháme chvíľu postáť.Na horúcom oleji prudko opečieme z každej strany,podlejem vodou,prikryjeme a pomaly dusíme,až kým sa voda nevydusí a mäso nezmäkne.Podávame s ryžou a horčicou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.