Rezne vo vločkovom kabátiku
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kuracie rezne
podľa chuti
soľ
trochu
hladká múka na obaľovanie
2
ks
vajce
10
PL
ovsené vločky
trochu
olej na vyprážanie
postup
1.
Rezne naklepeme, osolíme, obalíme v hladkej múke a rozšľahaných vajciach. Ovsené vločky váľkom trochu rozdrvíme, aby boli jemnejšie, a mäso v nich obalíme.
2.
Rezne vypražíme v rozpálenom oleji. Najprv vyprážame prudko, ale tak, aby sa obal nepripaľoval. Potom teplotu znížime, aby sa mäso dobre prepieklo.
3.
Rezne podávame so zemiakovou kašou a so zeleninovým šalátom alebo čerstvým hlávkovým šalátom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.