FOTORECEPT: Bulgurová kaša so sezamovo-čokoládovým krémom
2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
špaldový bulgur
200
ml
voda
30
g
sójové mlieko v prášku
20
g
vanilkový puding
Krém
50
g
sezamová pasta tahini
150
ml
sójový jogurt
30
g
horká čokoláda
1
KL
tekutá stévia
postup
1.
Bulgur dáme variť do dvojnásobného množstva vriacej vody.
2.
Tesne pred koncom primiešame k bulguru sójové mlieko zmiešané s pudingom. Kaša začne hustnúť, po 3 minútach ju vypneme a necháme dojsť.
3.
Sezamovú pastu spolu s jogurtom a sladidlom rozmixujeme na hladkú kašu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.