Rumunský zemiakový šalát
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
zemiaky
60
g
cibuľa
2/3
pohárov
majonéza
trochu
ocot
trochu
cukor
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
podľa chuti
slanina
postup
V šupke uvarené zemiaky ešte za tepla očistíme, pokrájame, podľa chuti pridáme ocot a cukor. Na kolieska nakrájanú cibuľu osolíme a primiešame k zemiakom. Hotový šalát uložíme na chladné miesto. Pred podávaním ho zmiešame s majonézou alebo so smotanou, ozdobíme na jemno nakrájanou slaninkou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.