Kapor s chrenom
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,5
kg
kapor
200
g
maslo
podľa chuti
soľ,šťava z citróna,mleté čierne korenie,chren,petržlenová vňať
postup
Očisteného kapra osolíme,pokvapkáme citrónovou šťavou,okoreníme,dáme na panvicu s maslom a za občasného polievania pomaly pečieme.Pečieme asi 15 minút.,v rúre 30 minút.Pred podávaním kapra posypeme postrúhaným chrenom,petržlenovou vňaťou a polejeme maslom,v ktorom sa opekal.Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.