Domáce rybie prsty
2
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
pangasius
2
ks
žĺtok
4
PL
strúhanka
1
PL
horčica
1
KL
zázvor
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Rybu (môžeme použiť aj inú bielu rybu) nakrájame na kocky a rozmixujeme v mixéri. Dochutíme soľou, korením, nastrúhaným zázvorom a horčicou. Pridáme žĺtky, strúhanku a poriadne premiešame.
2.
Ruky si namočíme do vlažnej vody a tvarujeme rybie prsty, ktoré opražíme v rozpálenom oleji zo všetkých strán. Podávame s hranolkami alebo zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.