Demikát, FOTORECEPT
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
zemiaky
1
ks
cibuľa
250
g
bryndza
1
ČL
mletá červená sladká paprika
250
ml
šľahačková smotana
3
strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ, rasca, bobkový list
postup
Voňavá, sýta a tradičná polievka...
2.
pokrájame na menšie kúsky a uvaríme v malom množstve osolenej vody. Pridáme rascu, bobkový list a cibuľu.
4.
Bryndzu vymiešame s mletou paprikou. Ak je bryndza príliš hustá, môžeme ju rozriediť mliekom.
5.
Vymiešanú bryndzu postupne pridávame do vriacej vody k uvareným zemiakom.
6.
Na záver do polievky vlejeme šľahačkovú smotanu a krátko povaríme.
8.
Dobrú chuť!:)
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.