Morčacie rezne s ananásom
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
morčacie prsia
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka na obaľovanie
trochu
olej na opečenie
trochu
kurací vývar
2
plátky
plátkový syr
2
plátky
šunka
2
ks
koliesko ananásu
postup
1.
Prsia umyjeme, nakrájame na plátky a jemne naklepeme.
2.
Osolíme ich, okoreníme a z oboch strán obalíme v múke.
3.
Takto pripravené rezne opečieme z každej strany na rozpálenom oleji.
4.
Opečené rezne dáme do vymasteného pekáča a vložíme na 10 minút do vyhriatej rúry.
5.
Potom ich polejeme výpekom, ktorý sme rozriedili vývarom.
6.
Na každý plátok dáme šunku a koliesko ananásu. Môže byť ich aj viac, pokiaľ je rezeň väčší.
7.
Nakoniec dáme na ananás plátok syra a zapečieme v rúre cca 20 minút. Môžeme podávať s ryžou. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.