Kurací hamburger v celozrnnej žemli
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
kuracie prsia
4
plátky
nízko-tučný tvrdý syr
4
ks
celozrnná žemľa
ľadový šalát
4
PL
kečup
mleté čierne korenie
soľ
olej
postup
1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a pomelieme. Mäso mierne osolíme, okoreníme a dobre premiešame.
2.
Z masy vytvarujeme približne pol centimetra hrubé placky. Na panvicu dáme olej a z oboch strán ich do zlatista opečieme. Ak použijeme kontaktný gril, mäso na ňom opečieme bez oleja.
3.
Žemle pozdĺžne rozrežeme a zohrejeme v rúre alebo nasucho opečieme na panvici.
4.
Na spodnú polovicu žemle rozložíme dva šalátové listy, pokvapkáme ich kečupom, na ktorý dáme opečené ,mäso a plátok tvrdého syra. Prikryjeme druhou polovicou žemle.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.