FOTORECEPT: Točený medovník
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hladká múka
4
ks
vajce
4
PL
med
100
g
tuk
250
g
práškový cukor
1
PL
sóda bikarbóna
1
PL
mletá škorica
podľa chuti
slivkový lekvár
podľa chuti
mleté orechy
podľa chuti
sušené hrozienka
postup
1.
Všetky ingrediencie dáme do misy a vypracujeme cesto, môžeme si pomôcť mixérom.
2.
Cesto odložíme min. na jednu hodinu do chladničky, ideálne na celú noc. Na druhý deň si ho rozdelíme na 2 časti, vyvaľkáme.
7.
Potrieme vajíčkom a pečieme na 175°C asi 3/4 hodiny.
8.
Dobrú chuť!:)
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.