Pridať recept

Smotanovo-ovocná nepečená torta

6
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
podlhovasté piškóty
4 tégliky
kyslá pochúťková smotana
2 konzervy
jahodový kompót
2 konzervy
mandarinkový kompót
1 balíček
vanilkový puding
1 balíček
želatínový stužovač
trochu
čokoládová ryža

postup

1.
Zo 4 kyslých smotán, 1 vanilkového pudingu Olé bez varenia, 1 želatínového stužovača Oetker za studena a nadrobno nasekaných broskýň z plechovky (bez šťavy) vyrob hustý krém.
 
2.
Na spodok tortovej formy poukladaj polovicu dlhých piškót, pofŕkaj ich šťavou z kompótu a potri polovicou smotanového krému.
3.
Na to poukladaj druhú polovicu podlhovastých piškót, na ne vysyp 2 plechovky jahôd bez šťavy a potri zvyškom smotanového krému a posyp čokoládovou ryžou.
4.
Hotovú tortu zakry alobalom a odlož na pol dňa do chladničky. Chutí osviežujúco, sladko-kyselkavo. Kto má rád sladšie, do plnky môže pridať trochu práškového cukru alebo vanilkový sirup. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať