FOTORECEPT: Syrovo-maslovo-pažítkový pečený chlebík
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
maslo
syr
pažítka na ozdobenie
bochník alebo menší chlebík
postup
1.
hľadala som taký vhodný chclebík ( aby bol vyšši ) ale v obchode som žiaden taký nenašla. Ale tento bol celkom fajn :) a ma 500g
2.
Chlebík si nakrájame vodorovne aj zvislo (ale nemôžeme ho prerezať tak pozor nato! )
3.
maslo aj syr si nakrajeme na plátky
4.
a do chlebíka vkladáme syr, a maslo... a posypeme pažítkou..( ja som dala pažítku len na polku lebo priateľovi moc nechutí. )
6.
a vložíme do trúby kým sa neroztopí maslo a syr,... cca 180-200C na 20-25 min ( ale riadťe sa svojou rúrou)
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Spydigy
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.