FOTORECEPT: Portugalský koláč
6
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
lístkové cesto
mletá škorica
50
g
nugátová čokoláda
maslo
Plnka
150
g
kyslá pochúťková smotana
1
ks
vajce
1
ks
vanilkový cukor
1
KL
kryštálový cukor
postup
2.
Cesto vyvaľkáme do tvaru obdlžníka a posypeme cez sitko škoricou.
6.
Placky vložíme do formy na muffiny. Dáme piecť na 200°C a pečieme do poloupečenie (budeme ich ešte plniť plnkou).
8.
V polovici pečenia košíčky vyberieme a naplníme smotanovou zmesou. Dopečieme podľa potreby.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.