Pridať recept

Tarhoňové rizoto

ingrediencie

400 g
slovenská ryža
olej
voda
soľ
1 konzerva
bonduelle zelenina
2 ks
uvarené kuracie prsia

postup

1.
Tarhoňu- slovenskú ryžu si pripravíme podľa návodu. Ja to robím tak,že slov. ryžu nasypem do rozpáleného hrnca s trochou olej a pražím kým získa hnedú farbu, Zalejem horúcou vodou cca 1,5 cm nad slov. ryžu, osolím a varím asi 10 minút. Potom plameň úplne vypnem a nechám dojsť kým zmäkne. Občas premiešavam nech sa nezlepí.
 
2.
Potom scedím šťavu z konzervy a celý obsah zeleniny nasypem k slov. ryži. a pridám na kúsky nakrájané varené kuracie mäso, a poriadne premiešam, dochutím. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať