Grilážka
30
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
kryštálový cukor
100
g
mleté vlašské orechy
250
g
maslo
1
ks
Salko
1
ks
tortové oplátky
1
ks
čokoláda na varenie
postup
1.
Cukor rozpustíme v kastróliku, pridáme pomleté vl. orechy a miešame.
2.
Vmiešame salko a varíme nad ohňom, stále miešame.Odstavíme z ohňa a vmiešame maslo.
3.
Natierame teplé na tortové oplátky a vrstvíme pokiaľ máme grilážovú masu, zaťažíme a necháme vychladnúť. Vrch polejeme čokoládou,krájame horúcim nožom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
romanc1
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.