Fotorecept: Bravčové na zelenine v pivovej omáčke
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové stehno
soľ
mleté čierne korenie
olej
2
dl
svetlé pivo
250
ml
vývar z bujónu
koreňová zelenina
1
ks
cibuľa
400
g
šampiňóny
2
PL
maizena na zahustenie
ryža príloha
postup
1.
Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a naklepeme.
2.
Na oleji z oboch strán prudko opečieme. Pridáme pivo a vývar, koreňovú zeleninu a huby. Dusíme asi 30 min. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho, zahustíme solamilom a dochutíme. Podávame s ryžou.
3.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.