Šľahačková jemná torta
6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kyslá pochúťková smotana
2
ks
sladká smotana
12
dkg
cukor
1
ks
piškótový korpus
postup
1.
Pripravíme si klasické piškótové cesto, dáme upiecť do okrúhleho korpusu. Necháme vychladnúť a potom prekrojíme 2 x pomocou noža a nite.
2.
Zmiešame vyšľahanú šľahačku, pridáme cukor a kyslú smotanu. Ponatierame pláty aj okolo torty. Na natieranie torty môžme do plnky primiešať aj trochu kakaa. Vrch môžme poliať tekutým Grankom.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
janaskucerova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.