Broskyňovo – ananásový koktail
1
porcia
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
broskyňa
ananás
4
ks
višne
1
KL
mleté vlašské orechy
1
KL
citrónová šťava
1
KL
višňový sirup
1
dl
sóda
1
téglik
šľahačková smotana
postup
Čerstvú broskyňu umyjeme, ošúpeme, vykôstkujeme a nakrájame ju na malé kúsky. Potom ju vložíme do misy a pridáme k nej kúsky ananásu a vykôstkované višne, ktoré sme nakrájali na polovičky. Ovocie polejeme višňovým sirupom a citrónovou šťavou. Jemne viackrát premiešame. Odložíme do chladničky aspoň na 30 minút. Chladnú zmes vyberieme, rozmixujeme a naplníme ňou väčší koktailový pohár. Na záver posypeme strúhanými vlašskými orechmi , dolejeme studenú sódu a ozdobíme šľahanou šľahačkovou smotanou.Servírujeme ihneď.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.