Baranie mäso s kari
2
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
baranie mäso
3
PL
olej
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
1
PL
kari
vývar z kostí
1
PL
paradajkový pretlak
1
dl
červené víno
1/2
ks
šťava z citróna
soľ
postup
najskôr nakrájame mäso na kocky, opražíme v rozohriatom oleji a primiešame cibuľu nasekanú nadrobno a rozotretý cesnak. Cibuľu speníme, mäso posypeme kari korením,, podlejeme vývarom z kostí, potom pridáme rajčiakový pretlak a dusíme dovtedy, kým sa šťava nevydusí na tuk. Opäť zalejeme vývarom a znovu vydusíme na tuk. Napokon podlejeme už len trochou vývaru, niekoľko minút podusíme, ochutíme citrónovou šťavou a osolíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.