Karfiolový rezeň
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
karfiol
2
ks
žemľa
40
g
hladká múka
2
ks
vajce
5
cl
mlieko
trochu
soľ
postup
Očistený karfiol pokrájame na štvrťky. Vložíme do osolenej vriacej vody, chvíľu povaríme, vyberieme, necháme odkvapkať a popučíme vidličkou. Pridáme v mlieku namočené žemle, múku, vajce, soľ, mleté korenie a všetko spolu premiešame. Zo zmesi sformujeme rezníky, ktoré z oboch strán v horúcom tuku vyprážame do zlata.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.