Cestoviny s paradajkou a mozzarelou
4
porcie
18
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
cestoviny
2
PL
extra panenský olivový olej
1
PL
citrónová šťava
1
strúčik
cesnaku
1
zväzok
bazalka
250
g
cherry paradajky
150
g
mozzarella
postup
1.
V hrnci s vriacou slanou vodou uvaríme cestoviny al dente. Scedíme ich a necháme odkvapkať.
2.
Medzitým si pripravíme zálievku z olivového oleja, citrónovej šťavy, prelisovaného cesnaku, nasekanej bazalky, nadrobno nakrájanej mozzarely a paradajok.
3.
Zálievku vylejeme na horúce cestoviny, zľahka premiešame a môžeme podávať.
4.
TIP: Do cestovín môžeme pridať aj pečenú papriku z pohára.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.