Kuracia nátierka
4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
hrnčeky
voda
2
ks
kuracie prsia
1/4
ks
zeler
1
ks
červená pparika
1
PL
bylinky
1
ks
celé nové korenie
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
2
PL
biely jogurt
postup
1.
Zeler očistíme, kuracie prsia umyjeme a vložíme do hrnca, pridáme nové korenie, zalejeme ho dvoma hrnčekmi vody, osolíme a uvaríme domäkka.
2.
Vodu zlejeme a mäso aj zeler necháme vychladnúť na tanieri. Zeler a mäso pokrájame na menšie kúsky, vhodíme ich do mixéra aj s trochou vývaru a všetko rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
Nátierku dochutíme soľou, korením, vmiešame do nej nasekanú papriku, bylinky a jogurt. Poriadne premiešame a podávame natreté na čerstvom pečive.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.