FOTORECEPT: Kalerábový šalát
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
kaleráb
1
konzerva
sterilizovaná kukurica
400
ml
tatárska omáčka
trochu
čierne korenie
trochu
soľ
postup
1.
Kaleráb očistíme a nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme tatársku omáčku a kukuricu. Podľa chuti dochutíme soľou a čiernym korením. Necháme chvíľu odstáť, najlepšie z večera do rána. Na raňajky podávame z čerstvým pečivom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.