Bravčové kotlety s Nivou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
bravčová kotleta
4
strúčiky
cesnaku
1
ČL
soľ
1
ČL
majorán
1
ČL
tymian
1
ČL
nastrúhaná citrónová kôra
6
PL
olivový olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
200
g
syr Niva
postup
1.
Olej zmiešame s cesnakom rozotretým so soľou, majoránom, tymiánom, citrónovou kôrou a vymiešame. Marinádou potrieme bravčové kotlety a necháme marinovať v chlade 2 hodiny.
2.
Potom kotlety opečieme prudko z oboch strán na rozpálenom oleji. Potom ich osolíme, okoreníme, posypeme nastrúhanou Nivou a dáme zapiecť do rúry. Môžeme ich navrchu posypať kešu orieškami. Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.