Pridať recept

Polievka z divočiny

ingrediencie

40 g
slanina
250 g
mäso zo zveriny
20 g
múka
trochu
soľ
trochu
korenie
2 ks
mrkva
2 ks
cibuľa
1 pohár
červené víno
trochu
cukor
1 balíček
mrazená polievková zelenina

postup

1.
Slaninu nakrájanú na malé kocky roztopíme a opečieme na nej zvyšky zveriny, pokrájanej na malé kúsky. Posypeme múkou, na celkom slabom ohni necháme piecť.
 
2.
Pridáme očistenú, umytú a na drobné kúsky pokrájanú zeleninu a chvíľku restujeme. Pridáme 1,25 litra vody, osolíme a okoreníme. Rozovrieme a potom pomaly varíme 1,5 hodiny do mäkka.
3.
Polievku zjemníme červeným vínom a ochutíme cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať