Pridať recept

Morčacie rezne s broskyňovou omáčkou

Morčacie rezne s broskyňovou omáčkou
Zdroj: muz_s_vareskou

ingrediencie

morčacie alebo kuracia prsia
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
cukor
biele víno
broskyňový kompót
olej
smotana na šľahanie
píniové oriešky

postup

1.
Kuracie prsia nakrájame na menšie časti, osolíme a okoreníme. Posypeme paprikou a opražíme na oleji.
 
2.
Cukor roztopíme na karamel, zalejeme vínom. Do nálevu dáme broskyne a výpek z mäsa. Prilejeme smotanu a krátko povaríme. Rezne na tanieri polejeme omáčkou a posypeme píniovými orieškami. Ako príloha je dobrá ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...