Cestoviny s tuniakom a olivami
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
cestoviny
2
strúčiky
cesnaku
150
g
tuniak v konzerve
40
g
čierne olivy
6
ks
cherry paradajky
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
bylinky na ozdobenie
postup
1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Keď budú al dante, scedíme ich a pokvapkáme olivovým olejom. Na olivovom oleji orestujeme prelisované strúčiky cesnaku.
2.
Pridáme cestoviny, premiešame a naservírujeme na tanier. Pridáme kúsky tuniaka, olivy a cherry paradajky. Podľa chuti osolíme, okoreníme a ozdobíme bylinkami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.