Morčacie fašírky
4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
PL
olivový olej
1
ks
paprička čili
2
strúčiky
cesnaku
trochu
mletá rasca
500
g
mleté morčacie mäso
soľ
mleté čierne korenie
Príloha
4
ks
šampiňóny
2
ks
paradajka
francúzska bageta
čerstvá bazalka
postup
1.
Na rozohriatom oleji opražíme najemno pokrájanú čili papriku spolu s pretlačeným cesnakom. Potom pridáme rascu a necháme vychladnúť. Potom k tomu primiešame mleté mäso, soľ a korenie.
2.
Z mäsa vyformujeme fašírky, potrieme ich olejom a dáme opražiť na 4 minúty na teflónovú panvicu.
3.
Príloha: Na panvicu dáme huby a rozpolené paradajky. Pražíme 3 až 4 minúty. Medzitým si opečieme 8 krajcov bagety a jemne ich potrieme olejom a ozdobíme bazalkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.