FOTORECEPT: Zapekané rajčiny s tofu plnkou a pšenom
6
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
ks
rajčina
1/2
ks
syr Tofu
1
hrnček
pšeno
1
ks
cibuľa
2
PL
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
chilli
postup
1.
Cibuľu očistíme, nakrájame a orestujeme na olivovom oleji do zlatista.
2.
Z rajčín odrežeme hlavičku a vydlabeme vnútro.
3.
Vnútro rajčín nasekáme na drobno a pridáme k opraženej cibuli.
4.
Nasekáme čerstvú bazalku a tofu syr nastrúhame. Všetko pridáme ku zmesi. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
5.
Zmesou plníme rajčiny až po okraj.
6.
Prikryjeme klobúčikmi a dáme zapiecť do rúry na 220 stupňov približne 15 minút.
7.
Pripravíme si prílohu: Pšeno (1 hrnček) najprv sparíme vriacou vodou a potom zalejeme 3 hrnčekmi vody. Varíme, kým sa vyparí voda.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.